Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bicikli érdekességek képes leírás - Bicikli, kerékpár.tlap.hu
részletek »

Bicikli érdekességek - Bicikli, kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bicikli.tlap.hu » Bicikli érdekességek
Keresés
Találatok száma - 19 db
Alakformálás, edzés, vásárlás - Szobakerékpár

Alakformálás, edzés, vásárlás - Szobakerékpár

Tudtad, hogy a rendszeres testmozgás nagyban hozzájárul az egészséges élethez? Manapság viszont egyre kevesebb idő jut ezekre a tevékenységekre, sokszor még otthonról sem tudunk kimozdulni. A szobakerékpár ebben nyújt nagy segítséget számunkra, hiszen a szobakerékpárunkkal már saját szobánkban is élvezhetjük a mozgás örömét. Amellett, hogy fittebbé és sportosabbá válunk, még energiával is feltölt, jobb lesz a közérzetünk, így hatékonyan vehetjük fel a versenyt a rohanó világgal.

Amiért biciklizned kellene

Amiért biciklizned kellene

Cikkünkben összegyűjtöttünk 10 jó okot arra, hogy miért is kellene mindenkinek rendszeresen kerékpároznia. A kerékpározás nem csak egészségünk és környezetünk szempontjából hasznos, hanem megannyi egyéb pozitív hatása is van. A cikkünk elolvasása után garantáltan kedvet kap majd a kerékpározáshoz, hiszen megismeri, hogy mi mindenben lehet ez a fajta mozgásforma előnyére. Testére, szellemére, kapcsolataira, a környezetre egyaránt jótékony hatással lesz. Cikkünket elolvasva garantáltan kedvet kap majd a kerékpározáshoz, ami által jobb életminőséghez juthat hozzá. Ismerje meg kerékpározás mellett szóló érveinket.

Biciklis Játékok

Biciklis Játékok

Minden gyerek szeret biciklizni, így nem véletlen, hogy a biciklis játékok is nagy népszerűségnek örvendenek. Így télvíz idején nem épp a legjobb dolog kint biciklizni, de ezekkel a játékokkal kicsit felelevenítheted a nyári emlékeidet és már csak pár hónapot kell várni és újra mehetsz ki a szabadba biciklizni.

Biciklis játékok

Biciklis játékok

Online böngészőben játszható ingyenes biciklis játékok kavalkádja a Zebra Tv. Pattanj a nyeregbe: ügyességi BMX versenyek és mountain bike terep biciklizés. Korrigáld a mozdulataid, faragj le a részidőkön, és legyél te az első, a győztes a futamon. Szórakoztató online flash játékok fiúknak és lányoknak.

BikeMaster online játék

BikeMaster online játék

Go off-roading at your own risk on this biking adventure. It can get out of control real quick.

BMX Játékok

BMX Játékok

Már évekkel ezelőtt lehetett találni jobb online játékos oldalakat, de a legtöbb ilyen oldalon csak vegyesen voltak össze-vissza a játékok. Még szerencsére, hogy itt a bmx játékokkal foglalkozó kis oldal, ahol szépen ki vannak válogatva a legjobb biciklis játékok. Ezekkel te is ingyen és szabadon tudsz játszani.

Bowden szerviz

Bowden szerviz

Bármilyen bowden javítása, legyártása, ki- és beszerelése - Bowden Szerviz Kft. - ablakemelő javítás, bowden készítés

Defektmentesítő

Defektmentesítő

Szeretné elkerülni a DEFEKT okozta kellemetlenségeket? Termékeink használatával a defektjavítás azonnal megtörténik, nincs szükség megállásra. Elkerülheti a defekt okozta bosszúságokat és egyben pénzt- és időt takaríthat meg. Defekt a városban, nincs nálad pótbelső és zárva az üzlet? Vagy éjjel defektet kapni .... hát az nagyon rossz, ki se próbáljátok. A megoldás ??? Az Angol OKO cég megtalálta a megoldást! Itt van a Defekt-Stop!

Hirdetés
futóbicikli

futóbicikli

Hallottál már arról, hogy mi az a futóbicikli? A futóbicikli egy olyan apró gyerekbicikli, amit direkt arra építettek, hogy segítse a biciklizés megtanulásának első lépéseit. A gyerek a biciklizés megtanulásához meg kell, hogy tanuljon két keréken egyensúlyozni. A futóbicikli ebben nyújt nagy segítséget. Mivel ez egy pedál nélküli gyerekbicikli, ezért a kisgyerek lába kényelmesen lelóg a földre, így egy átmenetet alkotva a futás és a biciklizés között. Miután gyerekünk megtanult biciklizni a futóbiciklin, már gyerekjáték lesz neki átpattanni egy igazi biciklire. Látogass el futóbicikli és tanulóbicikli webáruházunkba, a http://tanulobicikli.hu oldalon, és vásárolj Te is egy személyre szabott futóbiciklit gyermekednek !

GPS kerékpárosoknak

GPS kerékpárosoknak

iGO My way | GPS-navigációs szoftver | Nav N Go Limousine

Kerékpár biztosítás

Kerékpár biztosítás

A kerékpár biztosítás akkor nyújt anyagi segítséget, ha a kerékpárt ellopják, elrabolják. A kártalanítás összege a kerékpár vételárának az 50%-a, de nem több mint 40.000- Ft lehet. Kerékpárboltunkban megvásárolható a biztosítás, ilyenkor átadunk egy borítékot, melyben minden információ megtalálható a regisztrációval kapcsolatban. Sőt, most minden 2009-es Kelly's kerékpárhoz ajándékba kap tőlünk egy Velohelp Kontra kerékpár biztosítást.

Kerékpározás kutyával

Kerékpározás kutyával

Szívesen megfuttatnád kutyádat? Elmennél vele egy közös sétára, de szeretnéd, hogy mind a kettő kezed szabad maradjon? Esetleg kerékpárral kirándulnál kutyáddal? A Kedvencwebshop kutyafelszerelés webáruházban erre találsz megoldásokat, kutyás termékeket kerékpározáshoz. Trixie kerékpáros utánfutók, Trixie kerékpárra, vagy a kerékpárosra rögzíthető, rakható vezetőpórázok, mely termékek, kiegészítők megkönnyítik a dolgod.

Kerékpározással elégetett kalóriák száma

Kerékpározással elégetett kalóriák száma

A honlapon a látogatók sok mindent megtudhatnak egy-egy étel tápanyagtartalmáról, ezáltal kerülve közelebb az egészséges életmódhoz, ami természetesen nagyon fontos. A különböző sportok, mozgások által elégetett kalóriák számát is nagyon egyszerűen megnézhetik, ráadásul személyre szabott módon, mert saját testsúlyuk beírása után számolja ki a rendszer ezt az adatot. A weboldalon ezenkívül a regisztrált felhasználók rögzíthetik mindennapi kalóriabevitelük mellett a fehérje-, zsír- és fehérjefogyasztásukat.

Kerékpározással kapcsolatos könyvek

Kerékpározással kapcsolatos könyvek

Az oldalon megtalálhatóak a legfontosabb kerékpározással kapcsolatban megjelent könyvek, például: Kerékpáros túrák, Mountain bike, Kerékpározás - Fitten &egészségesen, A nagy kerékpárkönyv, A Lance Armstrong edzésprogram, Bicikli életre-halálra, A kerékpár - mítosz és szenvedély, Hegyikerékpározás - Fitten &egészségesen stb.

Tuti menü