Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biciklis futárszolgálatok képes leírás - Bicikli, kerékpár.tlap.hu
részletek »

Biciklis futárszolgálatok - Bicikli, kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bicikli.tlap.hu » Biciklis futárszolgálatok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elit Expressz  futárszolgálat

Elit Expressz futárszolgálat

Kerékpáros futárszolgálatunk levelek, csomagok, kisebb küldemények gyors szállítását vállalja Budapesten és az egész ország területén. Cégünk 1999 óta a rábízott küldeményeket gyorsan, megbízhatóan, környezetkímélő módon igyekszik célba juttatni. Bár legfőbb profilunk a villámgyors városi bringás kézbesítés, a nagy, törékeny, nehéz vagy vidéki fuvarokra akár autós futárunkat is igénybeveheti, de emellett bármilyen ügyintézést, vásárlást, árukiszállítást is ránk bízhat. Lehet szó levélről, csomagról, dokumentumról, cd-ről, egyéb adathordozóról, laptopról, nyomdai termékekről, irodai kellékekről, alkatrészről, határidős pályázatleadásról, vagy akár filmforgatáshoz szörnymaszkról, mi elszállítjuk azt. Elintézzük a hivatali sorbaállást, elküldhet megvásárolni valamit, tulajdoni lapot intézünk, elszáguldunk az ottfelejtett telefonért, kulcsért, kiszállítjuk a megrendelt termékeket. Többéves gyakorlattal, kítűnő városismerettel rendelkező futárjaink és rutinos diszpécsereink közreműködésével garantáljuk, hogy az Elit Expressz-re bízott küldemény a megbeszélt időpontig, a megfelelő állapotban a leadási helyre ér.

Expresszcsomag futár

Expresszcsomag futár

Az Expresszcsomag futárszolgálat extra gyorsan szállítja ki megrendelőinek, a csomagokat. A rendelés napján kézbesítik a rájuk bízott csomagokat, a Budapest-Miskolc-Győr, Budapest-Kecskemét-Szeged és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza útvonalak között. Korrekt árakat kínálnak szolgáltatásaikért. Különlegesség náluk, hogy a futár személyesen veszi át a feladótól a csomagot, a feladónak nem kell feladnia semmit. A csomagok kiszállítása közúton történik. Az egész ország területére vállalnak csomagszállítást.

Herce-Hurca kerékpár futárszolgálat

Herce-Hurca kerékpár futárszolgálat

A Herce-Hurca kerékpáros futárszolgálat 2000. szeptember 20-án kezdte meg tevékenységét. Gyorsaságunknak és pontosságunknak köszönhetően megbízóink nagy része már több mint hat éve elégedetten bízza ránk küldeményét. Kis csapatunk tapasztalt futárokból áll, jól ismerjük megbízóinkat, azok igényeit és természetesen jól ismerjük egymás képességeit, ezért a küldemények kézbesítését mindig az elvállalt időn belül teljesítjük. Egész évben vállaljuk okmányok, kis csomagok azonnali kézbesítését tisztán és sértetlenül, asztaltól-asztalig. 2008 július 1-től Aeroflotta kerékpáros futárszolgálatként folytatjuk tevékenységünket. Kérésére tájékoztatjuk a küldemény leadási időpontjáról és az átvevő kilétéröl, maximum két hónapig a kézbesítés metörténte után.

Iszkiri Futárszolgálat

Iszkiri Futárszolgálat

Az Iszkiri Futárszolgálat kis küldemények szállításával foglalkozik Budapesten és környékén. Vállaljuk levelek és egyéb dokumentumok (filmek, chromalinok, tervrajzok, aláírandó szerződések), adathordozók, reklámanyagok, termékminták, ilyen-olyan jegyek vagy bármely más tárgy - jogszabályokba nem ütköző - szállítását.

Kerékpáros futárszolgálat

Kerékpáros futárszolgálat

Kerékpáros futárszolgálat Debrecenenben és Budapesten is. Ha gyorsan és pontosan szeretné hogy csomagja célba érjen válasszon minket.

Tuti menü