Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpár Magazinok képes leírás - Bicikli, kerékpár.tlap.hu
részletek »

Kerékpár Magazinok - Bicikli, kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bicikli.tlap.hu » Kerékpár Magazinok
Keresés
Találatok száma - 16 db
Biciklis térképek

Biciklis térképek

Cégünk kerékpártúra térképek, kerékpáros útikalauzok és kerékpáratlaszok szerkesztésével és forgalmazásával foglalkozik. A FRIGORIA Könyvkiadó 1990 óta foglalkozik kerékpáros útikönyvek, útikalauzok, atlaszok kiadásával. Kerékpáros sorozataink a hazai könyvpiacon egyedülállóak és népszerűek. Világszerte nagy divat és Magyarországon is egyre kedveltebb a kerékpártúrázás, amely a szabadidő eltöltésének egészséges, szórakoztató és környezetkímélő módja, amelynek népszerűsítését, terjedését segítik kerékpáros kiadványaink. Ezek a kerékpártúrázáshoz szükséges minden információt tartalmaznak: részletes útvonaltérképet, várostérképeket, túraleírást adatokkal, látnivalók ismertetését, hasznos tudnivalókat (kerékpárszervizek, -kölcsönzők, szálláshelyek stb.). A térképek kiemelten ábrázolják a kerékpáros útvonalat, megkülönböztetve azok fajtáit (kerékpárút, kerékpárbarát út, kerékpáros útvonal stb.). Köztudott, hogy hazánkban nagyon kevés az összefüggő kerékpárút (kivétel a Balatoni Bringakörút, a Tisza-tó és a Fertő tó körüli kerékpárút), ezért a túrázáshoz feltétlenül vigyünk magunkkal kerékpáros útikalauzt.

BikeMag

BikeMag

A hazai kerékpár magazin: hírek, tesztek, versenyek, interjúk, edzéstippek, fórum, apróhirdetés, kerékpárboltok, szerelési trükkök

Biketriáls

Biketriáls

:: A Magyar Triálos Oldal :: The Hungarian BikeTrials Site ::

BMX Mag

BMX Mag

bmx freestyle,bmx street, bmx flatland,skatepark

Fixed Gear Hungary

Fixed Gear Hungary

Magyarország fixis magazinja, és legnagyobb fixis közösségének a gyűjtőhelye. Megtalálhatóak nálunk a legújabb fejlesztések éppen ugyanúgy, mint a régi vonal antik darabjai. Pályabiciklik, trükkfixik, tesztek, vélemények, apróhirdetések, alleycatek, rendezvények és minden ami eme nagyszerű szerkezethez kapcsolható.

FunSport Magazin

FunSport Magazin

::: FunSPORT.hu ::: földön / vízen / levegőben

kerékpárvilág

kerékpárvilág

building, táplálkozás, kerékpár és wellness információkkal és véleményekkel gazdagítani látogatóink tudástárát. Oldalunkon megtalálhatóak a témákkal kapcsolatos: - legfrissebb hírek - programajánlók - versenynaptárak - videók - játékok - fórumok - lexikonok - kalkulátorok - letöltések (háttérképek, edzéstervek, kerékpáros térképek) - médiaajánlatok .

Mozgasvilág

Mozgasvilág

Rendszeresen frissített információk kerékpárboltokról, fitness teremről, wellness helyszínekről, squash pályákról, búvárboltokról és túrákról, rafting túrákról, sítúrákról, sípályákról, hójelentés, hegymászás, futás, samsung kamerával felvett extrém filmek.

MTB online

MTB online

MTB Online / Freeride, Mountainbike, Video, John Hill Gang, Over Boost Films

Hirdetés
MTB Sport

MTB Sport

Az ország egyetlen online magazinja, mely az amatőr kerékpárosok táborát látja el hasznos információval.

Offline Extrémsport magazin

Offline Extrémsport magazin

Offline Extrémsport és Életmód Magazin - www.offline.hu

Online edzésnapló

Online edzésnapló

Online Edzésnapló - Magyarország első komplex edzésnapló szolgáltatása a futás, kerékpár, úszás, triatlon és egyéb szabadidő sport iránt érdeklődőknek. Edzéstervek, tesztek, versenybeszámolók napi frissítéssel

Sportkapu

Sportkapu

Országos sportklub információs központ

Szabadban

Szabadban

A szabadban.hu honlap tulajdonosainak, és szerkesztőinek elsődleges célja egy olyan információs portál életre hívása mely bemutatja, népszerűsíti a szabadban végezhető sportokat. A honlap nem titkolt feladata a mozgásszegény életmód felszámolása az ember-természet távolság radikális csökkentése, és a mozgás, outdoor kikapcsolódás motivációjának növelése.

Tuti menü