Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártúrák képes leírás - Bicikli, kerékpár.tlap.hu
részletek »

Kerékpártúrák - Bicikli, kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bicikli.tlap.hu » Kerékpártúrák
Keresés
Találatok száma - 13 db
Adventures

Adventures

kirándulás, túra, biciklis kirándulás, kerékpáros túrák ingyenes szervezéssel az ország egész területén túravezetővel, kirándulás közösségeknek.

Balatonbike

Balatonbike

A Kerékpártours Bt. üdvözli Önt a honlapján. Szeretnénk a nyaralás egy más "módját" bemutatni Önnek. K &K - Kerékpártúra &Kikapcsolódás Európa egyik legszebb területén kínálunk különböző lehetőségeket, hogy Önök biciklivel megismerhessék a tájat, az embereket és a természetet. Egy régi vágy vált valósággá, végre egy kiépített út áll rendelkezésre a kerékpárosok számára. Engedje, hogy programjaink ösztönözzék Önt! Ferienh¨user/Appartement und Ferienwohnungen am Balaton / Plattensee in Ungarn. Zimmer,Pensionen und Hotels vom Balaton / Plattensee bieten wir Ihnen für Ihren Balaton / Plattensee Urlaub an.

BékésBringa

BékésBringa

Miért érdemes keréktúrát szervezni Békés város és környékére, az ide látogatók milyen szolgáltatásra számíthatnak? Erről szól a BékésBringa, a városának kerékpározással is foglalkozó civil szervezeteinek honlapja. Hasznos, praktikus ismereteket nyújtanak a városba és térségébe látogató kerékpárosoknak. Hírt adnak túraútvonalakról és az ehhez kapcsolódó szállások, éttermek az ide látogató kényelmét szolgálják. A honlapon olvashatnak az egyéb praktikus szolgáltatásokról is, például a környéken hol található kerékpárszerviz. A szervezők még az ingyen wifiről sem feledkeztek meg.

Hova menjünk motoros túrára?

Hova menjünk motoros túrára?

Egy frissítő motoros túra mindig nagy élményben részesít. Az előtte lévő motoros túraútvonalak kiötlése ugyanakkor sokaknak csak nyűg. Ilyenkor nyújt segítséget a Moto24.hu csapata! Egyedi motoros túra esetében te megírod, hogy merre kívánsz túrázni, moto24 pedig összeszerkeszti neked a motoros túra részleteit. Ide tartozik a szállás, túraútvonalak és anyagi dolgok megtervezése. Neked pedig nincs más hátra, mint hogy kiélvezd a túramotorozást! Motoros túrák Magyarországon és másutt (pl. népszerű a dolomitoki motoros túra) is lehetségesek, bérmotorral vagy sajátunkkal. Az oldalon bejegyzések is vannak a moto24 által szervezett túrákról. A motoros túrák akkor a legszuperebbek, ha barátokkal megyünk. Vesd bele magad Te is, kérj ajánlatot motoros túraútvonalakról!

Kerékpár túraajánló

Kerékpár túraajánló

Györgyi Gábor bringás oldalai, Alpok, Kárpátok, Szlovénia, Olaszország, Ausztria, Svájc, Adria-part, Tour de France, Giro d'Italia kerékpárral, bringával, emelekdőkön,

Kerékpáros túrák

Kerékpáros túrák

Diáksport, Tömegsport, Kulturális és Művelődési Közhasznú Egyesület

Kerékpáros Utazási Portál

Kerékpáros Utazási Portál

Biciklitúrák, kerékpár túrák szervezése belföldön és külföldön egyaránt, egyénileg és csoportosan is.

Kerékpártúra ajánlatok Magyarországon

Kerékpártúra ajánlatok Magyarországon

Kerékpártúra útvonalak gyűjtésével foglalkozó oldal, amely célja, hogy segítse a kerékpártúrázókat kerékpártúra ajánlatokkal, kerékpárosbarát szálláshelyek ajánlásával, kerékpáros túrázással kapcsolatos információkkal. Az útvonalak aszfaltos illetve terepen történő kerékpártúrákkal is foglalkozik, megyék szerint tematikusan csoportosítva.

Kerékpártúrák

Kerékpártúrák

Ezt az oldalt azért készítem, hogy a hozzám hasonlóan a bringázást kedvelőknek leírjam az általunk tapasztaltakat, és akik még nem kezdték el azok megkedveljék a világ legjobb sportját.

Hirdetés
Kerékpártúrák amatőröknek

Kerékpártúrák amatőröknek

A Tekergők Kerékpáros Túracsoport 2003-óta szervez kerékpáros túrákat, többek között a Fertő-tó, a Balaton és a Tisza-tó körré, valamint a Dunakanyarba! A túrák NEM teljesítménytúrák! Az velünk tekerők csak hobby kerékpárosok. Semmiféle felkészülésre nincs szükség a túrák előtt. A tekergéseinkre várunk minden 16 és 55 év közötti, könnyed nyári sportolásra vágyó fiatalt és idősebbet. A szállás kempingben, sátorban (kivéve Tisza-tó, ahol faházakban). A túra során kísérő autó hozza a cuccokat és vacsorára közös főzések lesznek (bográcsozás, pirítás...).

Kerékpártúrák Magyarországon és a szomszédos országokban

Kerékpártúrák Magyarországon és a szomszédos országokban

Magyarországi és külföldi kerékpártúrák leírása, térképen követhető útvonallal. Segítség kezdő kerékpártúrázóknak az elindulásban, felkészülésben. A felszereléstől az út megszervezéséig találsz információt. Adok-veszek, és túratársat keresek rovat. Fényképek! Gyere és írd meg Te is a nagy túraélményedet!

túratárs kereső Alpok, Kárpátok, Kaukázus...hágóira

túratárs kereső Alpok, Kárpátok, Kaukázus...hágóira

A web oldalam sok képpel és gyakorlati tanáccsal, tapasztalattal kerékpártúrákról szól. Az Alpokban, Kárpátokban, Magyarországon. Túratervek Kaukázusba, Németországba, Franciaországba, Görögországba, Szerbiába, Bulgáriába, Törökországba ... elsősorban kerékpártúrák szervezéshez segédletként használnám. De másoknak is ajánlom.

Tuti menü